Els Beelen-van Osenbruggen

Adviseur bank en verzekeringen

Terug naar overzicht

Even voorstellen

Mijn naam is ben Els Beelen-van Osenbruggen. Samen met mijn man en twee jonge kinderen woon ik in het buitengebied van Someren. Ik ben in Someren geboren en getogen. Graag ga ik op de fiets naar mijn werk. Soms kun je mij op de RegioBank bedrijfsfiets door het dorp zien fietsen. Ook ben ik elke week in het zwembad te vinden. Daarnaast houd ik van Brabantse gezelligheid en onderneem in het weekend graag iets met vrienden en familie.

Bij mij kun je terecht voor

Ik sta altijd klaar om je te helpen en kan je alles vertellen over onze verzekeringen en RegioBank producten. Graag geef ik persoonlijk advies, zodat je goede keuzes kunt maken en een goed gevoel krijgt over je geldzaken.

Tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken krijgen wij veel kinderen over de vloer met een volle spaarpot. Het geeft een mij goed gevoel om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met betalen en sparen. Jong geleerd is oud gedaan.

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×