Een ander huis kopen

Op zoek naar een grotere woning? Of wil je juist kleiner wonen? Misschien is er sprake van overwaarde of een restschuld. Bij Leenen advies helpen wij je graag.

Zeer scherpe hypotheekrente
Wij vergelijken meerdere aanbieders
Snel geregeld met persoonlijk contact
Advies op maat van een adviseur die je kent
Beste beheer van je hypotheek

Een nieuwe hypotheek

Op zoek naar een ruimere woning? Of wil je juist kleiner wonen? Dan heb je een hypotheek nodig die het beste past bij de nieuwe situatie. Bij Rudy Leenen kun je terecht voor een oplossing en helder advies. Dit is belangrijk voor nu en later. Je wilt immers een hypotheek die altijd aansluit bij je wensen. Wat er ook gebeurt.

Hypotheekvorm

Zijn er verhuisplannen en heb je al een hypotheek? Het is goed om te weten, welke hypotheek bij je persoonlijke situatie past. De meest voorkomende hypotheekvormen zijn de annuïtaire, lineaire en aflossingsvrije hypotheek. Rudy Leenen helpt je graag met de keuze voor een passende hypotheek.

Neem contact op

"Het is fijn dat je altijd kunt binnenlopen met een vraag. Het JongWijs pakket helpt kinderen spelenderwijs leren omgaan met geld. "

- Tony en Jessica Verberne

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Je bent welkom bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek met Rudy Leenen. Tijdens deze afspraak bespreekt hij de hypotheekmogelijkheden, onze werkwijze en tarieven.

Heb je vragen hierover? Rudy kan je helpen!

Meer weten over je hypotheekmogelijkheden onder het genot van een kopje koffie?

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×