Verzekeringen

Van autoverzekering tot fietsverzekering, van aansprakelijkheidsverzekering tot rechtsbijstandverzekering. Leenen advies is je graag van dienst.

Helder advies
Goede producten
Persoonlijk contact
Advies op maat

De adviseur dichtbij

Leenen advies is hét verzekeringskantoor in de buurt. Ben je op zoek naar een adviseur, dichtbij en met persoonlijk contact? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Leenen advies kun je terecht voor alle verzekeringsvragen, maar ook voor een kopje koffie.

Onafhankelijk advies

Leenen advies werkt met verschillende verzekeraars. Zo kunnen we je altijd de beste verzekeringen bieden. Een pakket dat past bij je situatie en wensen. Bij Leenen advies werken deskundige medewerkers. Die je graag behulpzaam zijn en je graag voorzien van een goed advies.

Persoonlijk contact

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek op kantoor, want verzekeren is mensenwerk. Zo kunnen wij met je kennismaken en leer je ons ook kennen. Dat zorgt voor vertrouwen en een goed advies. Wij zijn er voor jong en oud. Heb je vragen over je verzekeringen of ben je op zoek naar een goed verzekeringsadvies? Maak dan persoonlijk kennis met Leenen advies.

Neem contact op

Wij helpen ook bij

Heb je vragen hierover? Emmy kan je helpen!

Heb je vragen over je verzekeringspakket of wil je graag een vrijblijvende vergelijking van je verzekeringspakket, dan kun je bij mij terecht. Ik help je graag.

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×