Pensioensparen

Sparen voor je pensioen of als aanvulling op je pensioeninkomen. Of wil je een lijfrenteverzekering of bankspaarrekening laten uitkeren?

Sparen voor de oude dag
Fiscaal aftrekbaar
Vaste of variabele rente
Jaarruimte of reserveringsruimte

Aanvullend Pensioen Sparen

Denk je er aan om een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is Aanvullend Pensioen Sparen iets voor je. Daarmee zet je nu geld opzij om straks te genieten van je oude dag. Aanvullend Pensioen Sparen is een geblokkeerde rekening met een aantrekkelijke rente. Daarmee spaar je voor een aanvulling op het pensioen en/of AOW. Inleggen op deze spaarrekening levert fiscaal voordeel op.

Aanvullend Pensioen Uitkering

Elke maand een vast bedrag als aanvulling op pensioen of AOW. Dat kan via de Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening. Daarmee zet je eenvoudig een  lijfrentebedrag om in een maandelijkse uitkering. De Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening is een geblokkeerde rekening met een aantrekkelijke vaste rente. Is het lijfrentebedrag opgebouwd bij een verzekeraar of bank, dan kun je dat laten storten op deze uitkeringsrekening. Vanaf die rekening ontvang je dan elke maand een bedrag als aanvulling op je pensioen en/of AOW. Op die uitkeringen wordt loonheffing ingehouden.

 

 

Heb je vragen hierover? Rudy kan je helpen!

Meer weten? Graag maak ik een afspraak met je!

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×