Betalen en sparen

Leenen advies is zelfstandig adviseur van RegioBank.

Persoonlijk contact
Bank in de buurt
Advies op maat
Handige overstapservice
Mobiele app
Digitale spaarpotten
Gratis Jongerenbetaalrekening

Persoonlijk advies

Bij Leenen advies kun je de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank openen. Je kunt dan snel en eenvoudig alle bankzaken regelen via internetbankieren en een mobiele app. Maar bij Leenen advies krijg je ook persoonlijk advies over betalen en sparen. Er is altijd een adviseur die jou kan helpen met je bankzaken. Wij geven je graag heldere uitleg en een goed advies, passend bij je situatie.

Betalen en sparen

Met de betaalrekening van RegioBank ben je voorzien van een compleet betaalpakket. Graag informeren we je over de mogelijkheden. En denk daarbij ook aan sparen. Want sparen is altijd verstandig. Voor het vervangen van de kapotte wasmachine of de aanschaf van een andere auto. Het is altijd fijn om wat geld achter de hand te hebben. Graag nemen we de spaarmogelijkheden met je door.

Particulier en zakelijk

De betaal- en spaarrekeningen van RegioBank zijn niet alleen voor particulieren.  Maar ook voor zzp’ers en mkb’ers. En voor verenigingen en stichtingen! Informeer bij onze adviseurs naar de rekening die bij je past.

Heb je vragen hierover? Yanin kan je helpen!

Ik informeer je graag persoonlijk over betalen en sparen, onze jongerenbetaalrekening en de overstapservice. Heb je vragen, dan maak ik graag een afspraak met je.

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×