Betalen en sparen voor ondernemers en particulieren

Leenen advies is zelfstandig adviseur van RegioBank.

Zakelijk en particulier
Persoonlijk contact
Bank in de buurt
Gratis Overstapservice
Mobiele app
Zelf pincode wijzigen
Digitale spaarpotten

Zakelijk en particulier

Bij Leenen advies kun je terecht voor zakelijk en particulier bankieren bij RegioBank. Zowel voor zzp’ers en mkb’ers, maar ook voor verenigingen en stichtingen. En voor kinderen en jongeren biedt RegioBank het JongWijs pakket en de gratis Jongerenbetaalrekening. Informeer bij onze adviseurs naar de rekening die bij je past.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies over betalen en sparen en het aanvragen van de rekeningen kun je bij Leenen advies terecht.  De gratis Overstapservice helpt je om eenvoudig over te stappen. Je kunt dan snel en eenvoudig alle bankzaken regelen via internetbankieren en een mobiele app. Er is altijd een adviseur die jou kan helpen met je bankzaken. Wij geven je graag heldere uitleg en een goed advies, passend bij je situatie.

Betalen en sparen

Met de betaalrekening van RegioBank ben je voorzien van een compleet betaalpakket. Graag informeren we je over de mogelijkheden. En denk daarbij ook aan sparen. Want sparen is altijd verstandig. Voor het vervangen van de kapotte wasmachine, de aanschaf van een andere auto of het reserveren voor de btw-aangifte. Het is altijd verstandig om wat geld achter de hand te hebben. Graag nemen we de spaarmogelijkheden met je door.

 

Heb je vragen hierover? Yanin kan je helpen!

Ik informeer je graag persoonlijk over betalen en sparen, onze jongerenbetaalrekening en de overstapservice. Heb je vragen, dan maak ik graag een afspraak met je.

Loop bij ons gerust binnen voor vragen of advies!

Komt het tijdens onze kantooruren niet voor je uit? Neem dan contact met ons op.

Stel hier je vraag

Wil je snel een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 889

info@leenen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×